h ~love is beautiful~: Ogos 2009

Pengikut

Ahad, 30 Ogos 2009

~30-08-2009~

ari nie 30 ogos 2009...
brithday my HUBBY yg ke 24...
tapi hari nie bkn hari yg mengembira kan aku...
sbb ape???
sbb aku cal die dr kul 8mlm td smpi kul 12 tgh mlm nie x de satu pon die angkat..
bayangkanlah berape bnyk kali aku call klu dr kul 8mlm smpi kul 12 mlm...
aku x tau ar mane die g...
msg jgn ckp ar dh b'puluh aku anta 1 pon x reply...
(arghhhhh....shittt....aku benci situasi yg mcm nie....)
aku x paham lah kenape lah mcm nie...
mmg ar asam grm bercinte slalu gdh..
tapi apergaduhan aku slal berpunce dr bende2 yg mcm nie lah...
arghhhhh....aku benciiiiiiiiii!!!!!!!
tertekan idup aku aku rase....
kekdg rase aku d perlakukan mcm sampah aje...
komfius lahhhh....
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

like me plshhh

Jumaat, 28 Ogos 2009

~1st time gune~

bile arezura dah bosan mcm2 die bley wt...
huahuahua...
akulah arezura tu...
yg plg aku suke tgkp gmbr sendiri..
hehehehe...
gile camera lah nie..
nak tgk gmbr2 chumel aku..jommm...
chumell kerr..hehehe





p/s:~ nie kali pertame aku nak wt entry gune gmbr scroll...
~ thanks ynaaohynaa sbb mengajar..


like me plshhh

Khamis, 27 Ogos 2009

~x tau nk cite ape~

aku x tau ape nak ckp...
dlm bln2 pose nie aku lah org yg tersgt2 mls...
bkn mls ape..
malas nk online...
aku rase mase yg berlebihan yg terluang
baik aku habis kan dgn baring depan tv dgn kipas yg kuat cm helikopter..
hehehehe....
x tau lah smpi bile aku jd terlalu malas smpi mcm nie...
mungkin smpi lps raye nant kot...
lagi pon bln2 pose nie x bnyk yg nk d ceritakan...
mgn pas raye kott bnyk cite lg key...
key lah aku malas nk cite pjg2..
byeee...


like me plshhh

Ahad, 23 Ogos 2009

~salam ramadhan~

semalam 1 ramadhan..ari nie 2 ramadhan...
dua2 hari aku x sempat berbuke kat umah tgn tepat..
ari nie aku terlmbt sbb anta lauk kat umah my $w3e+ #3@r+..
smlm aku terlmbat sbb aku g berjalan2 ngan my $w3e+ #3@r+...
(itu salah aku..padan muke..)
so skrg aku nak cite pasal semalam 1 ramadhan aku...

so...smlm 1 ramadhan aku smbt puase dgn berjln2 dgn
my $w3e+ #3@r+...

ke mane???
x jauh pon MUAR jer...
tu pon bersebab...
sebabnye die nk ke umah BOSS die...
so..aku berfungsi sbg peneman die sahaja..
org tua2 kate smbil menyelam minum air..
alang2 dh smpi kat MUAR tu aku ajak my $w3e+ #3@r+ jln2 kat tanjung...
so die pon okey...
sememangnye die jarang bantah kemahuan aku..
hehehehe..(terbangge lah pulokk..poyooo...)
so balik pd cerita...jln2 tepi laut lepak2 kejap...
panas mmg panas..
haus jgn ckp lah kan..
tapi dek kerane berjln tu aku wt2 x tau jer tu semua...
best n seronok...



lepas seronok dn ke hausan kami berjln di tepi pantai..
my $w3e+ #3@r+ ajak aku pegi tgk kera..
(kera tu monyet ye kawan2)
bnyk gile aku tgk kera2 kat situ..
bersepah2 bkn berkurung mcm kat zoo tu...
tapi nasib mereka jinak..
tapi sejinak2 mereka pon aku ttp tkot...
tgk lah betape jinak nye mereka smpi ambik kacang dkt tapak tgn...

die punye jinak smpi abis kereta kami di panjatnye...
bkn seko..bereko2 yg panjat..
smpi aku jd takot...
sebelum mereka menjadi lebih ganas
aku ajak my $w3e+ #3@r+ belah dr situ...


like me plshhh

Jumaat, 21 Ogos 2009

~blurrr~

hrmmm...x tau ape nk d kate kan...ape nak d cerita kan...
hati aku blurrr + sakit + kecewa sikit + entah ape2 tah lg....
Y aku cm nie???...
entah lah aku x tau nak kate ape...
kekadg aku rase sgt2 di hargai dan di sayangi oleh die..
kadang2 aku rase aku nie je yg terhegeh2 tersangat syg kan die..
kadang2 aku rase diri aku nie x di hargai lgsg...
kadang2 aku rase cm aku nie x di perlukan dlm idup die...
hrmmm entah ar..pahit manis bercinta...
aku pon x tau nk ckp ape..
dn aku pon x tau ape yg aku merepekkan dlm blog aku nieee...
yg aku tau aku tersgt lah blurrr dn sakit hatiii...

like me plshhh

Khamis, 13 Ogos 2009

~AL FATIHAH~


assalammualaikum...
halooo semuaa...
kat sini aku nak cite kan..
semalam aku terinagt kat kwn aku mase kat ADT dulu...
KAK PAH..
aku pon SMS lah kak pah tanye kan kabar...
lame br die balas...
dlm kul 1 pg cm tu br die balas msg aku..
msg yg di balas agak mengejut kan..

"akk sihat tapi mak akk dan adik lelaki akk meninggal dunia
exsident pagi 12hb 8..
dekat kuantan menuju ke kampung.."

terkejut aku bc msg dr kak pah..
aku rase br sebulan lbh mak kak pah kuar dr IJN..
br pas wt pembedahan jantung..
tapi...
ternyata TUHAN lebih menyayangi nye...
aku harap kak pah tabah menghadapi segala2nya...
alfatihah utk arwah ibu dan adik kak pah...
aminn...

like me plshhh

Rabu, 12 Ogos 2009

~OMG!!!!!~




OMG!!!!...pg2 lagi aku dh nmpk bende nie...
ape nie???nielah die bulu burungg..
burung ape??
burung muraiii...
burung ape??
burungg muraiii...
hehehehe...
cm ne aku leh jumpe bulu burung nie???
umah aku mmg bnyk gak ar burung muraii..
tapi bkn aku g cabut bulu die keyyy...
aku x sgp wt begitu...
aku nie penyayang orgnye..hahaha...
penyayang kerr???..
nie semua gare2 my catt...
pg2 lg die dh bekfesss burung muraiii...
bkn main sedap lag die mkn..aku ingat die mkn ape..
bile di siasat2 rupenye die mkn burungg...
wow...sungguh dashat..teruje dan kejam..
yg dashat dan terujenye bley plk die tangkap burung tu dgn senang...
senang ker??aku pon x tau ar...
as long aku dh nampk die mkn tu senaglah tu kot...
yg kejamnye tu sgp die mkn burung tu..
huhhh..kejemnyeee cat2 aku nie...
x pelah die pon nak bekfes sdp gakk...
asik aku jer bekfes sdp2 mane leh jd kan...
abis licin...yg tinggal bulu jer..
oohhh!!!sungguh sadiss..
tamatlah riwayat burung murai ituuu...
cian die...
mest mak die seday kan...
huaaaa....huaaa....

like me plshhh

~la doice amira~

la doice amira...
cite yg plg aku tunggu tiap minggu...
sebenarnye smlm lg aku nk wt entry nie..
tapi internet slow sgt2 giler b***...
membuat kn aku x saba nak tunggu loading lambt sgt..cite nie best sgt2...
mencerita kan tentang sahabat setia...
menceritakan remaja mase kini..
semalam amira dlm cite nie wt reunion..
besttt sgt...
membuatkn aku rindu kat kawan2 aku...
teringin plk nak wt reunion cm tu...
kwn2 semua nak x wt reunion cm tu...
dulu wt x jd
bnyk na halangannyeee...
lame giler x jumpe korg semua...

like me plshhh

Selasa, 11 Ogos 2009

~jiwa kanak2 rebina~

jiwa kanak2 rebina....
sbb ape??sbb aku mmg suke bende2 yg chumelll..cutee...chantekkk..
sbg cth cam laptop aku nie...
saje je aku wt cm tu...nampak chumelll dan ceria...
seceria sang suria..
chumell kerr???ceria ker???
pd aku chantek dn chumelll...
x tau ar pd korg...
walaupon org kate cm bdk2 x cukup umur aku dulik ape...
aku punye brg aku punye suke ar...
aku punye duit lantak aku lar...
hehehe..belagak lak tu...
ape2 pon aku sgt2 suke kan wajah br laptop aku nie...
nampak happy n ceria..
x lah boring sgtt...
hehehehe...

like me plshhh

~pejam celik..pejam celik..~

awat tajuk entry nie semacm jer..
nie bkn sbb x leh tido tau..
nie nak cite pasal mase..
pejam celik..pejam celik...
sedar x sedar kite umat islam semua dah nak puase blk dah..
rase cm br sgt puase dh nak puase..
oppsss..jgn salah paham..bkn mengeluh ehh..
bkn x suke..cume rase cam kejap jer mase berlalu..
dan sedar x sedar aku dh 7 bln jadi tunang org..
tu pon aku rase cm sekejap jer..
hrmmm...dh x tau nak cite pe lg...
sooo aku nak akhiri blog aku nie ngan ucapan
SELAMAT BERPUASE KEPADA SEMUA PEMBACA BLOG AKU...
iiicehhh..ade ker yg sudi bc blog aku nie...
siap bg ucapan lg...
huahuahua..cm wartawan tv lak..
hahahahaha...poyo jer...

like me plshhh

Jumaat, 7 Ogos 2009

5jam 26min

nape tajuk antry cm tu...
haaa nie yg nak cite nie...
hari nie antare hari yg paling happy dalam idup aku...
x saba nak tunggu kul 5...
hrmmm...
ade ape mase tu???..
jeng..jeng..
hehehe...
mase time tu aku akan jumpe ngan my $w3e+ #3@r+...
dah mase time lagi tu..huhuhu..
nampak na dah x btl otak aku nie...
rindu gilerr siottt...
rindu terokk nie...
x rau nak kate ape...
5 jam lg rase cam li hari jer lamenye tu...
so aku dgn saba dan wat2 tenang menunggu kepulangan my $w3e+ #3@r+...
'B' pat cket balik ehh ayg dh rindu..
what ever pon 'B' hati2 drive nant keyy...

like me plshhh

Selasa, 4 Ogos 2009

~???!!!!!~

ape ek nk cite...
huhhh...
entah ar x tau nak kate ape?
agak tertekan sbb demam dh 2 minggu x elok2...
pas satu baik yg satu lg dtg..
mule2 gtl idung..gatall mate..
g klinik doc ckp kene resdong..
pastu selsema ngan batok lak sampai...
g klinik lg doc ckp x de pape..
demam biase je...
dapat ubat lagi...
selsema x ilang lagi dapat lak sakit dalam telinger...
yg nie mmg x tahan lgsg..
ibarat org pekak je aku..
haahh..PEKAK???!!!
ade kah aku akan menjdi pekak!!!!!...
ohhh!!!tidakkk..aku x sanggup..
aku masih mude...hukhukhukhuk...
so now ubat dah pon dah abis...
malam nie last ubat aku...
tapi...sakit x jugak baik2...
huaaaaa.....x tahan nye aku...

like me plshhh