h ~love is beautiful~: Jun 2010

Pengikut

Isnin, 28 Jun 2010

~wedding~

-10...
ape tu ek...
huhu..
korang nak tau..
nak tau ke...
sape nak tau angkat kaki..hehehe..
klu korg x nak tau pon aku nak bg tau gak...
huhu...
ape yg ko merepek nie cik zura oii...
oppsss bkn cik lagi key..
status sdh bertukat menjadi PUAN..
PUAN NORAZURA BINTI HISBULLAH...
sebenanye tulah yg aku nak bg tau..
sudh 10 hari aku menjadi isteri org..
atau dgn lbh kasar bini org..
hehe..
ape perasaan???
rata2 org yg aku jumpe mesti akn menanyakan soalan tu..
okey2 aku jawab..
perasaan aku skrg masih lagi mcm x percaye...
tapi percaya atau x..ye aku mesti percayakan jugak..
aku dh bergelar seorg isteri kepada seorg lelaki yg sgt2 aku cintai...
ceh jiwang jiwalah pulak..
so nak tgk gmbr...
nant2lah aku uploadkan eh..
sbb gmbr x bnyk pd simpanan aku...
tunggu pd my camera man key..

like me plshhh

Isnin, 14 Jun 2010

~blurrr kejap...

ehemm..ehemmm...
assalammualaikum..
emmm..lame rasenye dh x update blog kesayangan nie...
bkn x ingat..cume x sempat...
kebelakangan nie terlalu bnyk keje yg kene buat..
cume sempat menjengah blog dn ber facebook jer..tu pon sekejap2 jer...


cube tgk kt atas blog nie...
nk di ikotkan start dr hari nie ade lagi mase 4 hari jer
aku kan menamatkan zaman bujang...zaman solo...
kadang2 rase cm x caye..
terfikir gak mase ngah kemas2 barang...
semua nie brg2 aku ker..
aku ker yg nak kawin...
cm x caye jer..
aku NORAZURA BTE HJ HISBULLAH akan berkahwin...
OMG...btl ker...
aku...nak kawin..
sure ker aku yg nak kawin..
rase cm mimpi pon ade...
ini bkn rekaan aku..
btl...perasaan ini lah yg ade dlm diri aku sekarg nie...
rase x percaye aku akan melagkah ke zaman lain...
hrmmm...
sooo...ini kan bj yg aku akan pakai mase wedding nant..
huuuu...not bad..
seksi...hot...
mesti gempaq satu kg...
huhu..
ohhh tidak...
aku masih waras...
aku masih blh berfikir..
aku masih melayu...
tidak same sekali...
nk tau bj ape tu cube tgk bwh...












































lagi....
































this.....
ini hanya gambar hiasan di blog aku..
hasil carian mr google....


so nak tau bj ape yg aku akan pakai..
tunggu dn lihat okey..
insyallah aku akan update dlm blog nant bile free...

like me plshhh