h ~love is beautiful~: Jun 2009

Pengikut

Jumaat, 12 Jun 2009

makan-makan

tik...tok..tik..tok..
jam tangan aku berbunyi...
(huduhnye jam tangan aku bunyi)
acah aje..mane ade jam tangan bunyi cm tu...
hehehehe...
sukenye aku gelak-gelak..
balik pd cite aku...
tibe-tibe aku rase cm lapa lah sangat..
aku tengok jam dah kul 12 tengah hari waktu MALAYSIA tau
bkn waktu BANGLA...
hehehehehe...
chantek x jam tangan aku nie...hahahah...
p/s gambar hanye sbg hiasan bkn gambar sebenar...
aiiiseyy br nk menunjuk..
okey back to my storey..
patt ar aku lapa tahap gaban..rupenye dah kul 12...
so aku pon berpikir2 nk mkn ape ri nie...
selalu aku mkn nasi campur..
aku g tapau kat PAPER...
haaa..PAPER nie Cafe yg terletak kat sebelah block offis aku...
sedap gak makanan kat situ..harge die pon boleh tahan sedapnye tu..
hehehehe...
tapi pe nk wt x de pilihan..
dr makan kari mamak...
tapi ari nie terase cm PAPER tu jauh sangat lak...
so malaslah aku..
aku wt pilihan nak mkn nasi goreng ayam kat mamak bawah nie...
hrmmm...
kenelah aku g sorg2...
memandangkan kawan sblh aku nie cuti seminggu..
haa..bkn cuti kawin or cuti sakit..
die cuti jage org sakit...
mak die sakit jatung masuk....
INSTITUT JANTUNG NEGARA (IJN)..
kesian kan..
aku harap mak die okey lah skarg...
aku pon x cal2 die...
terok nye aku..hehehe
alah nant aku call lah...dont worry eh...
soo...jam dah kul 12.45tengah ari..bkn tengah mlm tau...
memandang kan ari nie penghuku segala hari..hari JUMAAT..
so waktu lunch aku cpt sikit dr biase..
biase kul 1 ari JUMAAT kul 12.45..alah 15min je
beri hormat pada kaum lelaki ISLAM yg ansem2(ansem ke..) kat ofiss nie Solat JUMAAT..
tapi selalunye kul 12.30 banyak yang dah ilang dah...
hrmmm..biase lah undang2 manusia yg wt manusia gak bley langgar...
so no big deal lahh...undang2 ALLAH pon manusia leh langgar..
niekan pule undang2 manusia ngan manusia...
ahaksss..berceramah lak aku nie...
so..aku pon cepat ambik duit and acess card aku..
dah lapa sangat dah nie...
aku br je nk gerak...
Pn.Narziah panggil aku...
sape Pn.Narziah nie...haaa die nie Akitek kat offis aku...
die lah jugak yg interview aku...
hehehehe...
okey tujuan die panggil aku die just nak tanye aku mkn kat mane...
alamak!!!...aku pon jawab aku nak tapau mamak...
bkn aku nk tapau mamak tu..
aku nak tapau makanan kat mamak tu...
jgn salah paham ehh...
so die ajak aku g makan die nak lanje aku..
maklomlah hari2 terakhir aku kat ADT tu...
wahhh..cedehnye...
aku pon okeylah...segan pon ade..maklumlah x biase..
yelah die tu akitek..
aku nie sekadar seorang drafting cabok je...
ahhh..tapi memandang kan ade Jeff aku pon ikot...
pegilah kami betiga ke OUG..
lah dekat je...
depan ngan umah aku...
mule2 ber empat aku, Pn.Narziah, Jeff and Law...
tibe2 Law x jd g..
x tau ar kenape...
so pegilah kami bertiga...
dalam mase 20min sampi...sampi sane die suh pilih lak nak mkn ape..
kang aku pilih yg mahal2 br die tau..
hehehehe...
tapi aku x sekejam itu...
aku baik orgnye...
kat situ ade..



~ONE STATION CAFE...

~PAPA CAFE...
macam-macam lagilah...
bak kate ASTRO macam2 adaaa...
aku pon x tau nk ke mane satu..
aku ikot je..org bawak aku ikot je...
so pilihan dah di buat..
makan kat PAPA CAFE..
so kiteorg di beri MENU..
aku pilih nak mkn...

nie die...CURRY LAKSA...
wow...nyammm..nampak sedap...
die org ngan pilihan die org lah..
Jeff pilih NASI LEMAK..
boy friends Jeff Philips pilih apetah westrent food..
oppss lupe boyfriends Jeff nie dtg mase kite org dh smpi kat sane..
ofiss die dkt je..
sbb tu leh datang situ...
Pn.Narziah pon same..westrent food..

beberape minit kemudian...
makanan pon sampi..
kiteorg pon mkn dgn penuh nikmat...
sedapp..
habis makan Pn.Narziah bayar..
semua RM 51.30...
pastu balik...
ooppsss...lupe nak say thanks kat Pn.Narziah sbb laje aku...
aku say kat sini aje ar..
thanks Pn.Narziah...

like me plshhh

mi$s mY fr!3ndS

haiii....assalammualikum..
mi$s mY fr!3ndS..
tetibe je aku teringat dan rindu sangat2 kat kwn2 aku...
aku rindu kat kawan aku mase kat..
K0L3J N3g3r!...(a.k.a KoL3J Ng3r!..hahaha)
rindu ke dieorg kat aku..
harap-harap korang pon rindu kat aku...
haa..nielh pic kawan2 aku mase kat K0L3J NgEr! tu..
mase nie aku LEVEL 2..
kire2nye mase nie selebrite nk berpisah ar semua..
huk..huk..huk..cedih ar plak klu di ingat2...
pas mkn kat KFC nie kiteorg g KARAOKE..
g kat JUSCO je..
dekat je ngan K0L3J..
org2 JASCO pun dah kenal dah dak2 K0L3J..
hehehe...
haa...mesti korang tertanye2 cape ar mat ansem nie...
(ansem ar sangat..tapi boleh lah dr x do..hehehe)
buah ati aku ke..
0OoOOoo..tidakk...x mungkin..never..never..
die nie lah kembar siam tapi x melekat ngan VINCE..
alah VINCE juara AF 1 tu...
menuju puncak...ehh wahh..
korang tgk ar btl2 muke die...
iras lah sikit2..kate x kang nant die merajuk lak..
ahakss...
oppsss..lupe lak nak kenal kan name die..
TAUFIQIL HAFIZ a.k.a TAUFIQ atau nak glamor lagi FIQ...
nie bkn FIQ MENTOR tau..
nie FIQ made in K0L3J N3g3r! a.k.a K0L3J Ng3r! tu..
die nie same bendera ngan aku JOHOR..
yOo..GO..GO..JOHOR..
hehehe...
die nie pon salah sorg dr kawan baik aku..
tapi kami lain LEVEL..
nie plak BEST PREN aku..
makan sepinggan..
tidor sebantal..
mand sebilik air..
ahaks...x ar x kan ar mandi pon nak sebilik air..
malu lah weii...
yg tido sebantal ngan mkn sepinggan tu pon tipu gak...
ahakss...
mane cukup kami nk tido sebantal...
paling sikit bantal sorg2 2..
tu paling sikit..
hahahahaha...
okeylah melalut lah dh nie...
aku kenalkan ar kwn2 aku nie
yang kanan tu name die..
AHLAMI a.k.a AMY..
die nie pon same bendera ngan aku JOHOR..
dan same DAERAH..
SEGAMAT...
cume lain KG..
die LABIS..aku KG JAWA..
yang tengah tu..name die...
SITI HAJARUL AFNI a.k.a ZARUL..
die nie nie org NOGERI...
tapi asal mane aku x tau..
sbb family die dok KEY ELL..
die kat PILAH ngan TOK WAN die...
haa..kami slalu gak ar g umah die...
best woo...
sbb kite org bley wt ape je kat umah die..
TOK WAN die baik sgt2...
hrmmm...lame x dgr berita WAN..
harap-harap die sihat...
oopppsss lupe lk..
de sorg lagi BEST PREN aku..
MAS...
die pun dr NOGERI..
tapi dr JELEBU...
sowi arr aku x de gambar die...
eh..eh..lupe lak nak kenal kan diri aku yg Com3L lagi Cute lagi c#ubBy nie..
ahakss..perasan terlebih..
haa..name aku..
NORAZURA a.k.a AZURA or (#uBby
huhuhu...
nak jugakkk...hehehehe...
haa...nie lah kami...iklan UBAT GIGI..ahaks...
nie antara kwn2 aku..
kawan2 dr aku LEVEL 2 smpi aku LEVEL 3..
tapi mase nie aku n RUBY n MANJE je LEVEL 3..
(bangge siot..hahaha)
lupe nk cakap..aku nie ambik course ape kan...
aku nie budak PELUKIS PELAN KANAN SENIBINA...
tapi budak SIJIL je ar...
haaa...nie sebahagian dr kawan2 aku..
sebenanye ramai lag..
1 KoL3J sebenanye kawan aku..klu boleh...
tapi yg gambar yg ade dalam simpanan aku nie je...
banyak lagi..tapi aku x jumpe aku letak mane..
nant aku jmpe aku cite lg ehh..
kawan2 aku mase LEVEL 1 lg best..
mase first2 masuk K0L3J...
nant aku cite lg..
sebenanye banyak aku nk cite...
tapi x tau nk cite cm ne...
nant aku pikir2 dulu ehh...
hehehehe.....
WHATEVER...I MISS ALL MY FRIENDS...
UUuuuMMmmmMmaaaAAAaaHHHhhhHHH.....
LOVE U PRENNN....

like me plshhh

Khamis, 11 Jun 2009

...Pe Ek....

cam ne ek nak mule kan...
nie first time aku wt blog...
aku tgk membe aku yg wt cm best je...
mule lah ati aku nie teringin nak wt...
aku pon start ar create bende alah nie...
sebenanye aku pon x tau nk wt cam ne...so main booo je...
klu de pape yg x kene tu aja2 lah eh...
jgn ar sombong2...
saje je aku nak mengisi mase lapang n mase boring aku nie..
emmm..tah ar aku pon x tau nk tulis ape lag...
so..cm nie je ar...
so..pd sesape yg terbace BLOG aku nie tolong2 lah aja aku cm ne
nak wt BLOG nie btl2 menarik...
keyyy...
bye....

like me plshhh