h ~love is beautiful~: Februari 2010

Pengikut

Isnin, 22 Februari 2010

new fon...
uikss...li anset br ker...
no lah..mr money masih blm mengizinkan....
setelah anset sonyericsson c903 ku d kebas penyamun yg x berguna tu...
lebih kurang sebln yg lepas...
dan aku masih menyumpah penyamun x berguna tu...
hati masih membara panas...
skrg aku hanye mengunakan nokia2600c-2..
nielah rupenye anset tu...

anset nie pon aku pinjam dr abah tersayang..
nasib abah berbaik hati bg pinjammm
thankss abahh..
i love u lah...
dan....
dalam kepale otak aku..
berfikir2 nak membeli anset br...
spt di bawah...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
lagi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dan lagi.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
oppssss stop...
jeng..jeng..jeng...
ini
.
.
.

ini
.
.
.

ini
.

.

.


dan ini
.
.
.


oppsss buat pengetahun salah satu jer dr anset2 yg d atas tu ye..
bkn ke empat2...
klu ke empat2 rase2 tokey balak jual lori...
eh mcm lame x gune ayat tu...
huhu...
so...bile lah agak2nye aku nak dpt anset2 spt d atas...
harga dah surve...
harap2 bile mr money dh memberikan green ligh nye..
harga dh trn lagi...
hooorreyyyyy......
tetibe happy.....

like me plshhh

hadiah

gambar hanye sebagai hiasan jer okey....
.
.
.
.
.

.
.
.
.
kenape ek aku buh gambr2 cm nie....
hrmmm mgkin ke sbb aku dh x saba nak kawin...
ohhh...tidak....
sbb nye aku ngan berfikir2 ape hadiah yg paling okey
nak aku bgkan kat bakal2 pengantin yg bakal
berkawin pd bulan 3 nie...
huuu...bnyk tul kawan2 aku yg akan kawin bulan 3 nie...
bley d katan kan setiap minggu pd bulan 3 nie ade majlis kawin...
ade majlis tunang...
huh..semua tu kawan2 aku lak tu..
jauh2 lak tu...
hmmm..
di mulakan ngan 7 mac nie kat kota tinggi...
klu x g x bley takot merajuk lak...
kawan baik kan...
13 mac kat uamh lelaki lak kat klang...
die pon kawan baik aku..
tapi die dh cakap x pat dtg umah klang dtg kota pon okey..
so terselamatlah sikit..hehehehe...
tapi dh d gantikan ngan sorg lagi membe aku kawin..
kat pasoh n9...
yg nie aku x pasti nak g ke x..
bkn x nak g...
alamat pon aku x tau kat ane...yg aku tau kat pasoh...
bnyk lak umah kat pasoh tu aku nak tanye satu2 kan...
jemput gune mulut jer..
so x pasti ank g ke x...
ujung bln lak de membe aku tunang...
so rasenye kene g..
sbb mase aku tunang dulu die sgp dtg..
naik bas lagi...
so bnyklah aku kene menyimpan utk beli hadiah...
.
.
.
.
ngah berfikir2 nak beli ape....
plzzzzzz...bg cadangan....

like me plshhh

Selasa, 16 Februari 2010

~holiday time~

halooo....
cuti selame 3 hari 3 malam...
sgt2 seronok dh best...
seronok..sbb selame 3 hari tu aku bersame dgn yg tersayang...
oppsss sblm tu aku nak bg tau aku bercuti bkn sbb nak smbt valentines day okey..
kebetulan my hubby cuti mase tu..kan cuti raye cina..
so kami mengambil kesempatan utk pergi bercuti smbil membeli belah...
cehh..bercutilah sgt...
bkn bercuti sebenarnye...
lebih kepada bershopping menghabis kan duit..
huhuhu...
memandangkan skrg ngah sale..
so kami pergi bershopping...
walaupon duit habis tapi kami tetap berpuas hati...
ape yg d cr kami dh jumpe..
walaupon bkn semua tapi 20% drpdnye kami dah jumpe...
sgt2 happy...
kenape happy sgt nie???
hehehe sbb nye kami bershopping utk brg2 hantaran kawin kami...
so 20% dah ade..tinggal lagi 80%...
x sabar rasenye...
hati berbunge2...indah jer rase...
oppsss sudah okey jgn nak berangan lagi...
sorry entry kali nie x de gambar..sbbnye kami x smpt nak bergambar...
lagi pon my hubby tu x suke bergambar...
malu sgt..aku jer yg gile camera..so x payah gambar okey...

like me plshhh

Rabu, 10 Februari 2010

~mood ari nie..10/02/2010~

bunga nie melambang kan hati aku dan keadaan mood aku ari nie..
mood aku sgt2 x stabil ari nie...kadang2 happy..kadang2 dgn tibe2 bley jadi
marah sgt2....ape yg d wat semua x kene..mgkin ke faktor cuaca aku jadi cm nie..owhh tidak jangan d salah kan cuaca..cuaca tu kejadian ALLAH...
tapi aku sgt2 moody....

like me plshhh

Sabtu, 6 Februari 2010

nuffnang....
how to use this???
cm ne nak gune nuffnang nie..
sape2 kat luar sane tlg lah ajar sy ye...
sy bdk br belaja..
x tau lgsg tentang nuffnang nie..
x paham..
daftar ngan nuffnang nie pon br jer lagi...
plssssss...ajar lah sy yer....

like me plshhh

Jumaat, 5 Februari 2010

ari nie aku bengang lagi sekali....

ari nie lagi sekali aku bengang...bengang yg ari tu x abis lagi tambah lagi bengang yg br...
haduhhhhhh....bengang yg ari tu???bengang pasal anset ngan dompet aku kene curi dengan org yg bodohhhh...pasal org tu lah semua keje2 aku jadi ssh...semua x bley..pasal mykad aku sekali kene kebas..dh ar curi orgnye anset curi duit lagi dompet tu x payah ar curi...dah cm pelarian indon dah aku x de mykad...huhhhhh.....sumua pon x bley buat...aku mmg sgt2 bengang...x tau nak wt pe lg nie...so pd penyamun2 yg terbc blog aku nie harap2 lah berhenti2 jadi penyamun okey...kat sini jugak aku nak up kan sumpah aku dr 7 keturunan penyamun tu merana up lagi 7 keturunan...padan muke....arghhhhhhhhhh!!!!!aku bengangggggg.....dah tu je yg aku nak tulis kat blog nie...bye.....

like me plshhh