h ~love is beautiful~: September 2009

Pengikut

Sabtu, 26 September 2009

~raya 2009~

lame x berbloging...
bkn sibok beraye atau ape...
cume kurang
mood jer..
raye tahun nie pada aku kureng menyeronok kan...
mungkin sbb aku dh be
sa kot...
x pat wit raye...

hahahahah...joke only...
mmg lah tahun nie aku beraye sb
gi tunang org..
seronok mmg lah seronok...
tapi yg x seronok nye adq aku x pa
t blk raye...
nap
e???
x yah tau l
ah...
ade sbb2 yg x pat d elak kan..
x de membe nak bergaduh..
x de partner nak berebut mintak itu n ini...
sunyi jer..
.
tapi ramai gak lah
saudare mare yg dtg..
entah lah hati aku tetap x ras
e seronok...
hrmmmm....
okey lah tgk lah g
mbr raye aku..
x banyk pon...
yg poyo2 jer...


anak2 buah ku d pagi ray
e...
comey2 n cute2 jer..



aku d pg raye...
sempoi jer...


aku d raye ke 2...
jln2 ngan family...

aku d pg raye ke 3..
ayu dn ali
m..
hahahaha

aku d pg raye ke 4...
d rumah my hubby...
dh raye ke 4 br nak g
beraye...
sorry b x smpt....


my mom ngan adq bongsunye...
kami nak g beraye...

jommm...





like me plshhh

Jumaat, 11 September 2009

~santapan d tgh mlm~


kul 10 mlm perot aku rase lapa sgt2..
maklumlah buke tad aku mam cket jer...
selalu bile berbuke ade kuih muih..
ari nie x de kuih muih lak..
x sempat aku nak g li...
abah pon agaknye dh x tau nak li kuih ape...
ari2 kuih yg same jer...
aku pon mengadu kat my $w3e+ #3@r+

arezura : b ayg lapa lah..bley x ayg nak mam...
my $w3e+ #3@r+ : hah...mam lah cyg..p ayg kene ingat b x suke ayg pe kan cyg...
haa..agaknye ape yg die x suke tu eh...
hehehehe..tau x kwn2 ape yg die x suke...
die x suke aku gemok mkn mlm2...
"b" aku tu mmg x penah melarang tapi dlm x melarang tu
kate2 die sgt pedih menikan hati..ahakss...
cthnye cm yg kt atas tu ler...
membuatkn aku kdg2 teringat2...
dn trs x jd nak mkn...


so aku try tahan kelaparan aku..
tapi kecundg d tgh jln..
aku x dpt nak tahan lapa aku nie...
ngadu kat mak lak...

arezura : mak lapalah x de ape nak mkn ke?..
mak : ha..jom g li buger mcD...

setelah di pikir2..orite aku setuju...
arezura : jom...


"b" sowi ayg mam jugak mlm2 nie..
x pekan...cket jer...
dont worry x gemoknye..
ahakss....


like me plshhh

Khamis, 10 September 2009

~brithday present~

brithday present???!!!
brithday ko ke zura???
bkn brithday ko bln 11 ker??
mest mcm2 org tanye kan...
mmglah brithday aku bln 11..
nie brithday present utk my $w3e+ #3@r+..
brithday die pn dah lepas sebenanye..
brithday on 30hb 8 ari tu...
dh terlambat sebenanye...
"sorry yer sayang lmbt dpt hadiah.."
sbb on his brithday aku x sempat nak bg hadiah..
sbb mase tu aku ngan sengkek giler...
"sorry ehh "b".."
aku cume sempat belanje die mkn jer..
mkn berbuke puase...
tapi sumpah aku x kan g kat kdi tu lag..
sumpah aku ckp mkn kat situ x sedap lgsg..
"okey.."b" terimahlah hadiah dr ayg yg x seberape nie...
sorry lmbt eh "b"
x de hadiah x bermakne ayg x ingat kat "b" tau...
"b" sentiase kat hati ayg tau.."
so kirenye nie brithday present merangkap present raye...
bleh wat bj raye sekali...
x yah lah "b" aku nie ssh2 nak cr bj lg..
1 bj dah ade dah...
haaa..ngam x ngam..
okey lah tuuu kan...



present sponser by POLO...
chantekk x???...


present box + brithday card + card raye...


ape mcm chantek x prasent aku kali nie...
hehehehe...komen sikit...

like me plshhh

Isnin, 7 September 2009

~take award from me to all my friends~


okey nie 1st time aku wt award n 1st time nk bg kat org...
so pd semua kwn2 blogger ku..
hehehe ade ker..
x dulik lah ade ke x de..
silahlah ambil award dr ku yg x seberapa nie...
silalah ambil kepada sesape yg sudi..

like me plshhh

~kereta idaman~

entry kali nie nk menceritakan tentang kete idaman aku....
dah lame aku mengidam kan kereta seperti gmbr d bwh...
(silik rujuk gmbr d bawah ye..)
hehehe...
cute kan...
myvi SE ngan honda jazz...
kereta idaman yg utama aku ialah
HONDA JAZZ..kale white...
so sweet klu aku dpt kete nie...
second kete idaman aku ialah
myvi SE kale oren or white gak..
x pat SE pn x pe janji myvi..
bile lah impian aku leh jadi kenyataan...


wish for me!!!!...

like me plshhh

Khamis, 3 September 2009

~AWARD,,,award,,,AWARD...~

thankss pd kak deeja coz bg kat sy award nie...
nie 1st time tau dpt award..
hahahhahaha...
seronoknyee ade gak org nak bg award kat aku...
sebenarnye aku pon bkn tau sgt cm ner nak wt..
nasib kak deeja ajakan...
kesian kat aku kan..
huhu...
so pas nie bley lah aku wt award...
thanksss sgt2 kat deeja...
LOVE U LAHHH...
MMMMUUUUAAAAHHHH....
(kiss for kak deeja...)

like me plshhh