h ~love is beautiful~: Oktober 2009

Pengikut

Sabtu, 31 Oktober 2009

~akhirnyeee..~

hari nie 31 oktober...masih dalam bulan 10...
aku telah pon mendapat hadiah buzzzday...hehehehe...
sgt2 suke...
hadiah terawal yg aku dapat dr ibu tercinta...
nak tau ape...
jeng..jeng..jeng...
hadiahnye merupakan dua ekor hamster yg dh lame sgt2 aku idam2 kan...
akhirnye aku dapat..
dah aku telah mename kan chikey n chumie...
chikey ialah hamster berjantina betina dan chumie hamster berjantina jantan...
aku harap mereka akan hidup bahagia bersame dan melahirkan lbh bnyk anak..
huahuahuahua....




cik gemol n cik mikus sgt2 teruja dgn kwn baru nye...

like me plshhh

Khamis, 29 Oktober 2009

~shawl dr ayuchenta~

ari nie ari khamis...
pg2 dh teman mak aku g sepital...
biase ar appoiment ngan doc...
ari nie aku x berape bnyk keje so bley ar teman mak aku...
maklumlah aku keje sendiri..sendiri ajust mase...
klu terkeje2 pon aku...klu bersenang lenag pon aku...
hehehe...ape dahhh aku tls..aku pon xtau...
ptg2 aku dpt pos laju dr salah sorg rakan blog aku cik ayucinta...
opps silap bkn cik lg skrg die telah menjadi puan skrg...
aku telah mengoder shawl dr die...
thankss ayu..sgt2 berpuas hati...
len kali bley oder lagi...
pas nie aku nak oder selendang yg besa tu plk..
tah ape namenye tah...
aku nak sebut pon terbelit lidah...
yg penting aku sgt2 suke....
okey thanksss ayu cinta...


like me plshhh

Jumaat, 23 Oktober 2009

~ari jumaat yg malang~

arie nie 23 october 2009...
bulan syawal dh abis...
hooryyyy!!!!!
eh apesal si zura nie sawan ape tetibe menjerit...
hrmmmm sebenanye aku nak cite...
ari nie merupe kan ari jumaat yg malang bg aku...
hishhh zura x baik kate cm tu...
sebenanye bkn ari yg malang aku sy bernasib malang...
kenape??kenape??kenape??
haaa..nie yg nak bg tau nie...
tadi aku nak ke terminal bus...
nak g li tiket bus lah x kan nak li tiket ketapi lak..
apelah...
nak d jadikan cite umah aku ari nie tah nape semua transport x de..
tinggal lah moto skuter kesayangan adeq aku tu...
aku pon gunelah..
g bank ambik wit..g li tiket kat terminal
then ontheway nak li minyak moto...
minyak abis d tgh jalan...
tungu punye tunggu x de sape sorg pon org yg aku kenal nk lalu...
ambik keputusan menapak go to home...
langit dn mule menangis..
aduh...masak aku...
tetibe terserempak kawan aku..
mintak tlg die..great!!!die sudi menolong...
aku ngan die ke shell yg plg hampir li minyak petrol msk dlm btl minuman...
ahaksss...x pelah dr x dekan...
dh settel semua aku ckp kat my hubby
yg aku tumpang kawan aku..LELAKI...
nak tau ape riaksi die...
cukup kali nie aku nak mintak pertlgan dr LELAKI lain...
serik aku...
die sangat2 marah...
kami berbalah pendapat..
dn hampir putus...
OMG!!!!
aku tersgt tkot mase tu...
but lastly..
god love our realationship...
THANKS GOD...
aku sgt2 bersyukur hubungan kami bina bertahun2 x putus cm tu aje...
aku tersangat2 sayang kn my hubby...


B...AYANG SAYANG B SANGAT-SANGAT...


moral of the story...
~> jgn sesuki ati bergaul dgn lelaki lain...
~> pergaulan amat2 terbatas klu kite dh menjadi milik seseorg...
~> jagelah hati pasangan masing2 x kire laki atau pompuan...



like me plshhh

Isnin, 19 Oktober 2009

~gunung ledang~


kelmarin ari sabtu...
aku ngan my hubby g mandi made kat gunung ledang...
lame x g kat sane...
hanye 40 min jer dr umah aku...
so sape2 nk g gunung ledang yg x tau nak dok mane leh lah dtg umah aku utk menginap...

hehehe...
okey ar tgk ar gmbr2 kat bwh nie eh..
sebenanye x de idea nak tls ape..
blur sgt2 nie...
okey jom kite layan...
gmbr x bnyk pon...
cket jer...



like me plshhh

Ahad, 18 Oktober 2009

~rambut baru aku~

ari ahad mmg boring...
tambah2 family x de kat umah..
aku tinggal sorg2..
boring...
pukul 11 pg aku dh tertido balik...
seda2 dh kul 2 lbh...
malas na nak bgn rasenye..
tapi aku kene bgn gak cos aku de janji nak jumpe org..
bgn dn siap2 trs kuar..
pas jumpe org tu x smpi pn 10 min aku dh alik...
balik dn trs singgah kat kdi gmbr ambik gambar..
pas tu aku g kat salon yg berdekatan...
tanye kan rebonding rmbt...
rm 170...
d campr ngan sidikit ubat dh trim rmbt sikit
semuanye 188 hengget...
aku setuju...dn terus buat..
bayangkan 5 jam dok dlm salon tu...
huh letihh...
da hasil nye taaadaaaaaa....

huhuhu..peeeweeeiittt...cun seh..
hahahaha..perasan sudeh...
boleh lah dr x de kan...
hehehe..
org lain x puji..pujilah diri sendiri
kan..kan..kan...

like me plshhh

Sabtu, 3 Oktober 2009

~kisah kucing~

ari nie 14 syawal..3 oktober..
siang tadi aku ke umah kwn aku..
ade majlis pertunangan best pren aku mase skol2 dulu..
die tunang same tarikh ngan family my hubby dtg merisik aku...
03hb 10...
3 bln pas tu aku tunang..
huahuahua...
suke terover lak...teringat mase aku tunang..
hehehe...
"opps zura okey jgn nak perasan mase ko dh berlalu...
tunggu kawin lak eh.."
gambar akan d upload nant...
sekali ngan gmbr pertunangan dyan..
"insyallah akk g eh yan..."
"klu x g mohon ampun eh yan..."

so now back to topik...
semalam 13 syawal...2 oktober..
pejam celik..diam x diam dh 2 minggu kite raye...
so now bkn nk cite pasal raye...
aku nak cite pasal cat-cat aku...
semakin hari mereka semakin nakal..
dn semakin x mau mendengar kate...
dn x lupe semakin kuat makan...
huhuhu..nak membesa agaknye...
tapi dalam nakal2 mereka dua beradik...
ade kasih sayang...
mereka asik berpelok kan...
sumpah aku x tpu..
x caye jom tgk gmbr...

cian adq kotor ye..
meh akk bersihkan...



adq akk sejuk meh peluk meh..
syg die...




adq..ude nak ambik gmbr kite..
1..2..3..smile...














like me plshhh