h ~love is beautiful~: ~holiday time~

Pengikut

Selasa, 16 Februari 2010

~holiday time~

halooo....
cuti selame 3 hari 3 malam...
sgt2 seronok dh best...
seronok..sbb selame 3 hari tu aku bersame dgn yg tersayang...
oppsss sblm tu aku nak bg tau aku bercuti bkn sbb nak smbt valentines day okey..
kebetulan my hubby cuti mase tu..kan cuti raye cina..
so kami mengambil kesempatan utk pergi bercuti smbil membeli belah...
cehh..bercutilah sgt...
bkn bercuti sebenarnye...
lebih kepada bershopping menghabis kan duit..
huhuhu...
memandangkan skrg ngah sale..
so kami pergi bershopping...
walaupon duit habis tapi kami tetap berpuas hati...
ape yg d cr kami dh jumpe..
walaupon bkn semua tapi 20% drpdnye kami dah jumpe...
sgt2 happy...
kenape happy sgt nie???
hehehe sbb nye kami bershopping utk brg2 hantaran kawin kami...
so 20% dah ade..tinggal lagi 80%...
x sabar rasenye...
hati berbunge2...indah jer rase...
oppsss sudah okey jgn nak berangan lagi...
sorry entry kali nie x de gambar..sbbnye kami x smpt nak bergambar...
lagi pon my hubby tu x suke bergambar...
malu sgt..aku jer yg gile camera..so x payah gambar okey...

like me plshhh

1 ulasan:

silah tinggalkn komen2 anda..komen yg membina memberi semangat ;)