h ~love is beautiful~: makan-makan

Pengikut

Jumaat, 12 Jun 2009

makan-makan

tik...tok..tik..tok..
jam tangan aku berbunyi...
(huduhnye jam tangan aku bunyi)
acah aje..mane ade jam tangan bunyi cm tu...
hehehehe...
sukenye aku gelak-gelak..
balik pd cite aku...
tibe-tibe aku rase cm lapa lah sangat..
aku tengok jam dah kul 12 tengah hari waktu MALAYSIA tau
bkn waktu BANGLA...
hehehehehe...
chantek x jam tangan aku nie...hahahah...
p/s gambar hanye sbg hiasan bkn gambar sebenar...
aiiiseyy br nk menunjuk..
okey back to my storey..
patt ar aku lapa tahap gaban..rupenye dah kul 12...
so aku pon berpikir2 nk mkn ape ri nie...
selalu aku mkn nasi campur..
aku g tapau kat PAPER...
haaa..PAPER nie Cafe yg terletak kat sebelah block offis aku...
sedap gak makanan kat situ..harge die pon boleh tahan sedapnye tu..
hehehehe...
tapi pe nk wt x de pilihan..
dr makan kari mamak...
tapi ari nie terase cm PAPER tu jauh sangat lak...
so malaslah aku..
aku wt pilihan nak mkn nasi goreng ayam kat mamak bawah nie...
hrmmm...
kenelah aku g sorg2...
memandangkan kawan sblh aku nie cuti seminggu..
haa..bkn cuti kawin or cuti sakit..
die cuti jage org sakit...
mak die sakit jatung masuk....
INSTITUT JANTUNG NEGARA (IJN)..
kesian kan..
aku harap mak die okey lah skarg...
aku pon x cal2 die...
terok nye aku..hehehe
alah nant aku call lah...dont worry eh...
soo...jam dah kul 12.45tengah ari..bkn tengah mlm tau...
memandang kan ari nie penghuku segala hari..hari JUMAAT..
so waktu lunch aku cpt sikit dr biase..
biase kul 1 ari JUMAAT kul 12.45..alah 15min je
beri hormat pada kaum lelaki ISLAM yg ansem2(ansem ke..) kat ofiss nie Solat JUMAAT..
tapi selalunye kul 12.30 banyak yang dah ilang dah...
hrmmm..biase lah undang2 manusia yg wt manusia gak bley langgar...
so no big deal lahh...undang2 ALLAH pon manusia leh langgar..
niekan pule undang2 manusia ngan manusia...
ahaksss..berceramah lak aku nie...
so..aku pon cepat ambik duit and acess card aku..
dah lapa sangat dah nie...
aku br je nk gerak...
Pn.Narziah panggil aku...
sape Pn.Narziah nie...haaa die nie Akitek kat offis aku...
die lah jugak yg interview aku...
hehehehe...
okey tujuan die panggil aku die just nak tanye aku mkn kat mane...
alamak!!!...aku pon jawab aku nak tapau mamak...
bkn aku nk tapau mamak tu..
aku nak tapau makanan kat mamak tu...
jgn salah paham ehh...
so die ajak aku g makan die nak lanje aku..
maklomlah hari2 terakhir aku kat ADT tu...
wahhh..cedehnye...
aku pon okeylah...segan pon ade..maklumlah x biase..
yelah die tu akitek..
aku nie sekadar seorang drafting cabok je...
ahhh..tapi memandang kan ade Jeff aku pon ikot...
pegilah kami betiga ke OUG..
lah dekat je...
depan ngan umah aku...
mule2 ber empat aku, Pn.Narziah, Jeff and Law...
tibe2 Law x jd g..
x tau ar kenape...
so pegilah kami bertiga...
dalam mase 20min sampi...sampi sane die suh pilih lak nak mkn ape..
kang aku pilih yg mahal2 br die tau..
hehehehe...
tapi aku x sekejam itu...
aku baik orgnye...
kat situ ade..



~ONE STATION CAFE...

~PAPA CAFE...
macam-macam lagilah...
bak kate ASTRO macam2 adaaa...
aku pon x tau nk ke mane satu..
aku ikot je..org bawak aku ikot je...
so pilihan dah di buat..
makan kat PAPA CAFE..
so kiteorg di beri MENU..
aku pilih nak mkn...

nie die...CURRY LAKSA...
wow...nyammm..nampak sedap...
die org ngan pilihan die org lah..
Jeff pilih NASI LEMAK..
boy friends Jeff Philips pilih apetah westrent food..
oppss lupe boyfriends Jeff nie dtg mase kite org dh smpi kat sane..
ofiss die dkt je..
sbb tu leh datang situ...
Pn.Narziah pon same..westrent food..

beberape minit kemudian...
makanan pon sampi..
kiteorg pon mkn dgn penuh nikmat...
sedapp..
habis makan Pn.Narziah bayar..
semua RM 51.30...
pastu balik...
ooppsss...lupe nak say thanks kat Pn.Narziah sbb laje aku...
aku say kat sini aje ar..
thanks Pn.Narziah...

like me plshhh

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

silah tinggalkn komen2 anda..komen yg membina memberi semangat ;)