h ~love is beautiful~: mi$s mY fr!3ndS

Pengikut

Jumaat, 12 Jun 2009

mi$s mY fr!3ndS

haiii....assalammualikum..
mi$s mY fr!3ndS..
tetibe je aku teringat dan rindu sangat2 kat kwn2 aku...
aku rindu kat kawan aku mase kat..
K0L3J N3g3r!...(a.k.a KoL3J Ng3r!..hahaha)
rindu ke dieorg kat aku..
harap-harap korang pon rindu kat aku...
haa..nielh pic kawan2 aku mase kat K0L3J NgEr! tu..
mase nie aku LEVEL 2..
kire2nye mase nie selebrite nk berpisah ar semua..
huk..huk..huk..cedih ar plak klu di ingat2...
pas mkn kat KFC nie kiteorg g KARAOKE..
g kat JUSCO je..
dekat je ngan K0L3J..
org2 JASCO pun dah kenal dah dak2 K0L3J..
hehehe...
haa...mesti korang tertanye2 cape ar mat ansem nie...
(ansem ar sangat..tapi boleh lah dr x do..hehehe)
buah ati aku ke..
0OoOOoo..tidakk...x mungkin..never..never..
die nie lah kembar siam tapi x melekat ngan VINCE..
alah VINCE juara AF 1 tu...
menuju puncak...ehh wahh..
korang tgk ar btl2 muke die...
iras lah sikit2..kate x kang nant die merajuk lak..
ahakss...
oppsss..lupe lak nak kenal kan name die..
TAUFIQIL HAFIZ a.k.a TAUFIQ atau nak glamor lagi FIQ...
nie bkn FIQ MENTOR tau..
nie FIQ made in K0L3J N3g3r! a.k.a K0L3J Ng3r! tu..
die nie same bendera ngan aku JOHOR..
yOo..GO..GO..JOHOR..
hehehe...
die nie pon salah sorg dr kawan baik aku..
tapi kami lain LEVEL..
nie plak BEST PREN aku..
makan sepinggan..
tidor sebantal..
mand sebilik air..
ahaks...x ar x kan ar mandi pon nak sebilik air..
malu lah weii...
yg tido sebantal ngan mkn sepinggan tu pon tipu gak...
ahakss...
mane cukup kami nk tido sebantal...
paling sikit bantal sorg2 2..
tu paling sikit..
hahahahaha...
okeylah melalut lah dh nie...
aku kenalkan ar kwn2 aku nie
yang kanan tu name die..
AHLAMI a.k.a AMY..
die nie pon same bendera ngan aku JOHOR..
dan same DAERAH..
SEGAMAT...
cume lain KG..
die LABIS..aku KG JAWA..
yang tengah tu..name die...
SITI HAJARUL AFNI a.k.a ZARUL..
die nie nie org NOGERI...
tapi asal mane aku x tau..
sbb family die dok KEY ELL..
die kat PILAH ngan TOK WAN die...
haa..kami slalu gak ar g umah die...
best woo...
sbb kite org bley wt ape je kat umah die..
TOK WAN die baik sgt2...
hrmmm...lame x dgr berita WAN..
harap-harap die sihat...
oopppsss lupe lk..
de sorg lagi BEST PREN aku..
MAS...
die pun dr NOGERI..
tapi dr JELEBU...
sowi arr aku x de gambar die...
eh..eh..lupe lak nak kenal kan diri aku yg Com3L lagi Cute lagi c#ubBy nie..
ahakss..perasan terlebih..
haa..name aku..
NORAZURA a.k.a AZURA or (#uBby
huhuhu...
nak jugakkk...hehehehe...
haa...nie lah kami...iklan UBAT GIGI..ahaks...
nie antara kwn2 aku..
kawan2 dr aku LEVEL 2 smpi aku LEVEL 3..
tapi mase nie aku n RUBY n MANJE je LEVEL 3..
(bangge siot..hahaha)
lupe nk cakap..aku nie ambik course ape kan...
aku nie budak PELUKIS PELAN KANAN SENIBINA...
tapi budak SIJIL je ar...
haaa...nie sebahagian dr kawan2 aku..
sebenanye ramai lag..
1 KoL3J sebenanye kawan aku..klu boleh...
tapi yg gambar yg ade dalam simpanan aku nie je...
banyak lagi..tapi aku x jumpe aku letak mane..
nant aku jmpe aku cite lg ehh..
kawan2 aku mase LEVEL 1 lg best..
mase first2 masuk K0L3J...
nant aku cite lg..
sebenanye banyak aku nk cite...
tapi x tau nk cite cm ne...
nant aku pikir2 dulu ehh...
hehehehe.....
WHATEVER...I MISS ALL MY FRIENDS...
UUuuuMMmmmMmaaaAAAaaHHHhhhHHH.....
LOVE U PRENNN....

like me plshhh

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

silah tinggalkn komen2 anda..komen yg membina memberi semangat ;)