h ~love is beautiful~: ~blurrr kejap...

Pengikut

Isnin, 14 Jun 2010

~blurrr kejap...

ehemm..ehemmm...
assalammualaikum..
emmm..lame rasenye dh x update blog kesayangan nie...
bkn x ingat..cume x sempat...
kebelakangan nie terlalu bnyk keje yg kene buat..
cume sempat menjengah blog dn ber facebook jer..tu pon sekejap2 jer...


cube tgk kt atas blog nie...
nk di ikotkan start dr hari nie ade lagi mase 4 hari jer
aku kan menamatkan zaman bujang...zaman solo...
kadang2 rase cm x caye..
terfikir gak mase ngah kemas2 barang...
semua nie brg2 aku ker..
aku ker yg nak kawin...
cm x caye jer..
aku NORAZURA BTE HJ HISBULLAH akan berkahwin...
OMG...btl ker...
aku...nak kawin..
sure ker aku yg nak kawin..
rase cm mimpi pon ade...
ini bkn rekaan aku..
btl...perasaan ini lah yg ade dlm diri aku sekarg nie...
rase x percaye aku akan melagkah ke zaman lain...
hrmmm...
sooo...ini kan bj yg aku akan pakai mase wedding nant..
huuuu...not bad..
seksi...hot...
mesti gempaq satu kg...
huhu..
ohhh tidak...
aku masih waras...
aku masih blh berfikir..
aku masih melayu...
tidak same sekali...
nk tau bj ape tu cube tgk bwh...












































lagi....
































this.....
ini hanya gambar hiasan di blog aku..
hasil carian mr google....


so nak tau bj ape yg aku akan pakai..
tunggu dn lihat okey..
insyallah aku akan update dlm blog nant bile free...

like me plshhh

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

silah tinggalkn komen2 anda..komen yg membina memberi semangat ;)