h ~love is beautiful~: ~CINTA ITU BOLEH MEMBUTAKAN..~

Pengikut

Jumaat, 15 Januari 2010

~CINTA ITU BOLEH MEMBUTAKAN..~

"TUNANG KU ISTERI ORANG..."
how come bley jadi cm nie kan...
sian kat NURR FAHMY ABU SAMAH nie...
polis pon kene tipu...
polis tipu polis..
eloklah...suke mkn rasuah jer..
oppsss terover lak..
sowi yer abg2 akk2 polis...
mulut I terleser lbh ari nie...
huhu..
what ever pon sian "pengantin" lelaki x jadi ni..
dah ber ribu abis..
at the day x jadi kawin...
klu batal kan kawin x pe gak..
nie pompuan tu dh isteri org dh de anak sorang 8 tahun lak tu...
y???..y???kenape die nak wt cm tu ek..
x bahagia ke??
atau x cukup??
x cukup ape??sendiri mau ingat ler..
hahahahahahahahaha....
pttnye si "pengantin" lelaki nie selidik dulu latarbelakang si "pengantin" pompuan nie..
3 tahun kawan x kan x tau ape2 tentang family..
aku rase 3 tahun kawan dh cukup kot nak mengenal sesame dieorg kot...
nielah di katekan cinta itu buta...
x nampak segala-galanya...
kaca d katekanye pemata..
dh tertipu br nak sedar yg d sayang2 tu rupenye kaca yg melukakan...
mcm terjaga dr mimpi yg mengerikan kan...
hmmmm...
cm ne agaknye perasan si "pengantin" lelaki..si "pengantin" pompuan
suami "pengantin" pompuan tadi..family die..anak die...
hrmmmmm
pelik dunia skrg..
agaknye ape nak jadi ek..
dunia nak kiamat.....
huhh..mgkin gak..
kite dh hampir ke akhir zaman..
tapi manusia ttp x nak berubah..
termasuk aku...hmmm..
ehhh.. dah lain lak entry nie...
so nak tau lbh lanjut beli harian METRO hari nie dan bc key

nie lah antara tajuk hangat METRO hari nie...
15 Januari 2010..
"TUNANG KU ISTERI ORANG"
tapi aku bkn isteri org tapi masih tunang org...

like me plshhh

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

silah tinggalkn komen2 anda..komen yg membina memberi semangat ;)