h ~love is beautiful~: ~ari jumaat yg malang~

Pengikut

Jumaat, 23 Oktober 2009

~ari jumaat yg malang~

arie nie 23 october 2009...
bulan syawal dh abis...
hooryyyy!!!!!
eh apesal si zura nie sawan ape tetibe menjerit...
hrmmmm sebenanye aku nak cite...
ari nie merupe kan ari jumaat yg malang bg aku...
hishhh zura x baik kate cm tu...
sebenanye bkn ari yg malang aku sy bernasib malang...
kenape??kenape??kenape??
haaa..nie yg nak bg tau nie...
tadi aku nak ke terminal bus...
nak g li tiket bus lah x kan nak li tiket ketapi lak..
apelah...
nak d jadikan cite umah aku ari nie tah nape semua transport x de..
tinggal lah moto skuter kesayangan adeq aku tu...
aku pon gunelah..
g bank ambik wit..g li tiket kat terminal
then ontheway nak li minyak moto...
minyak abis d tgh jalan...
tungu punye tunggu x de sape sorg pon org yg aku kenal nk lalu...
ambik keputusan menapak go to home...
langit dn mule menangis..
aduh...masak aku...
tetibe terserempak kawan aku..
mintak tlg die..great!!!die sudi menolong...
aku ngan die ke shell yg plg hampir li minyak petrol msk dlm btl minuman...
ahaksss...x pelah dr x dekan...
dh settel semua aku ckp kat my hubby
yg aku tumpang kawan aku..LELAKI...
nak tau ape riaksi die...
cukup kali nie aku nak mintak pertlgan dr LELAKI lain...
serik aku...
die sangat2 marah...
kami berbalah pendapat..
dn hampir putus...
OMG!!!!
aku tersgt tkot mase tu...
but lastly..
god love our realationship...
THANKS GOD...
aku sgt2 bersyukur hubungan kami bina bertahun2 x putus cm tu aje...
aku tersangat2 sayang kn my hubby...


B...AYANG SAYANG B SANGAT-SANGAT...


moral of the story...
~> jgn sesuki ati bergaul dgn lelaki lain...
~> pergaulan amat2 terbatas klu kite dh menjadi milik seseorg...
~> jagelah hati pasangan masing2 x kire laki atau pompuan...



like me plshhh

2 ulasan:

  1. hai dik zura...
    kekadng tu xleh gak cemburu buta.Kalo mntk tlng pd lelaki pun xpe tapi bio xtrslh anggap.Akak dulu kawin ms tgh study g,kt kolej ramai kwn lelaki,nk tk nk kn mntk tlng gak,tpi hubby akak xkisah asal pandai jaga diri...ehmmm..ms tu akak baru 22 thun je..

    BalasPadam
  2. x tau lah kak nak kate...mintak tlg bley die kate..tapi die kate kenape mesti naik ngan lelaki tu..x taulah kak...buntu kepale otak nie...

    BalasPadam

silah tinggalkn komen2 anda..komen yg membina memberi semangat ;)