h ~love is beautiful~: ~suspenn jer...~

Pengikut

Sabtu, 8 Mei 2010

~suspenn jer...~

Assalamualaikum....
aiicehh baik lah pulak...
hmmm..lame rasenye x hapdet blog nie...
rindu rasenye..
bkn x nak hapdate cume idea x bape nak marilah..
d tmbh dgn sedikit buzy utk persiapan wedding ku...
alhamdulillah persiapan wedding hampir 70% okey...
harap2 bile tibe masenye semua okey...
aminnnn...


okey sudah pasal wedding..
bkn x nak kongsi cume malas nak becerita..
balik2 yg same kan...
pasal bunge telur..pasal baju..pasal makanadam..pasal makeup..
pasal pelamin..hmmmmm
nant ade lak yg bosan ade lak yg menyampah muntah2 darah
bile bace...
:p

okey back to the topik...
semalam 07-mei-2010...
jumaat..malam lbh kurang kul 9 malam...
satu tragedi kejar mengejar telah berlaku..
di bandar segamat...
bkn d atanra polis dh penyamun atau perompak..
tapi d anta aku dgn kucing aku...
hahahaha..
citenye bermule mcm nie...
mlm semalam aku terase haus gile nak ke 7e..
mest tertanye2..
kat umah x de air ker???
aku tau korg nie..
bkn x de ade cume air masak ngan air panas jer..
aku nak minum ais..
memandgkan peti utk simpan ais kat umah aku dh 2 minggi lbh masuk wad
so x de lah ais kat umah...
eh pjg lak die merepek...
okey pendek kan cite..
aku pergi bertiga..
ibu tercinta ngan adeq tersayang...
haa sayang sgt...
opppsss x lupe si kucing comel aku..
sepjg perjalana ke 7e kucing asik mengeow je...
mgkin takot atau risau kene buang...
smpi d 7e..bkk pintu kete x smpt ape2 lagi kucing dh melompat keluar...
aku punye terkejut..
hmm terkejut gorila terus...
adq aku dh menjerit..
aku bajet dh kene langgar...
sbb kucing dh lari bawak kete yg bergerak...
aku terus kejar..
x tgk kete kiri kanan..nasib kete kat area ctu x laju sgt sbb kat situ mmg selalu jam..
klu x ngan aku2 masuk wad...
pendek kan cite kucing lari smpi seberang jalan..
nasib aku dpt tgk balik klu x hilanglah si comel aku tu...
sejak dr ari semalam tobatlah aku nak bwk kucing berjalan...


nielah si comel aku..
amoss name d beri..
mase nie kecik lg..skrg dh besa..


p/s : moral off the story...x yah ar bawak haiwan perliharaan berjalan...
          menyusahkan aje...wt risau hati perot aje...


like me plshhh

2 ulasan:

  1. nice blog, boleh tunjuk ajar saya baru buat blog today

    http://pondokmerah.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. nice blog, boleh tunjuk ajar saya baru buat blog today

    http://pondokmerah.blogspot.com/

    BalasPadam

silah tinggalkn komen2 anda..komen yg membina memberi semangat ;)