h ~love is beautiful~: bile bagi betis nak peha dh bg peha nak muke dpt muke nak pijak lak...

Pengikut

Ahad, 14 Mac 2010

bile bagi betis nak peha dh bg peha nak muke dpt muke nak pijak lak...

BILE BAGI BETIS NAK PEHA..
BAGI PEHA NAK MUKA LAK..
BILE DAPAT MUKE NAK DI PIJAK LAK MUKE KITE...
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
0...
kenape manusia nie cm tu ek..x penah yg cukup..
mcm kate2 yg kat atas tu...
aku mmg bengang tul ngan org2 yg cm nie..
depan kite nampak baik je..
pijak semut pon semut bley menari2 lagi kat bawah tapak kaki..
punye lah baik..
bile belakang die lah orgnye..
cm setan..
cam hantu..
lbh jahat dr aku...
pehh..aku mmg bengang org2 yg mcm nie..
x perlu lah nak tunjuk baik sgt2 bile dpn aku..
sbb aku pon x lah baik sgt..
x perlu kate org sane jahat..
org sini x leh pakai..
tapi rupe2nye die lah orgnye...
berjanji beriye2..
tapi hampeh..haprakkk..
satu pon x leh pakai...
x perlu hidup berpura2 tapi hakikatnye..
hidup die tu hampeh..
tlglah jujur sikit wahai manusia...
x bnyk pon ckit pon bley lah...
bile org dh bg kepercayaan..
tlg jgn calarkan kepercayaan..
tlg jadi lbh tanggungjawab sikit..
jadi ringan tulang sikit...
jgn ingat org senyum2..
org lembik cm aku ko bley pijak2..
hakikatnye org2 yg mcm aku nie..bile dh hangin stu badan
lagi terok dr ribut taufan..lagi hancur dari gempa bumi...
bile org buat baik ngan kau jgn lah kau nak gunekan kebaikan org tu..
jgn ambil kesempatan okey....

like me plshhh

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

silah tinggalkn komen2 anda..komen yg membina memberi semangat ;)