h ~love is beautiful~: Melz..bila lagi aku nak puji diri...

Pengikut

Sabtu, 16 Januari 2010

Melz..bila lagi aku nak puji diri...

okey now aku nk try menjoinkan diri aku kat games MELZ nie...
nampak cm best...
so aku x tau mane nak mule..
ape yg ptt aku mulakan..
MELZ kate mesti mulakan dgn "aku seorang yg......"


Aku seorg yang sgt2 penyayang..
aku seorg yg sensetif..
aku seorang yg sempoi...
aku seorg yg pemalu...
sgt2 pemalu...
aku seorg yg x bnyk kawan..sbb tu aku wt blog utk cr kawan...
dn sbb tu aku join bnyk2 contest utk cr kawan...
aku seorg yg kadang2 gedik gak..tapi x sgt2 okey..masih bley d bendung...huhu...
aku seorg yg suke senyum kat org tapi org x nak senyum kat aku..
mgkin die x nak kawan ngan aku...
aku seorg yg kadang2 sgt2 garang dn suke marah2 klu x kene ngan jiwa aku...
aku seorg yg suke jaga hati org..smpi kdg2 hati kau terluke utk jaga hati org..
aku seorg yg chumel..(weekkkkk....muntah dulu)chumel keee...
aku seorg yg lemah lembut ade sifat keibuan tu kwn aku kate...
aku pon geli dgrkan ye...
melz lagi lah geli kot..
hahahahaha...
aku seorg yg penakot...tapi klu ade pembakar semangat aku..
aku akan jadi berani...
aku seorg yg suke melantak tapi takot gemok..
aku seorg aku...itulah aku..

"KERANA DIRI KU BEGITU BERHARGA"

like me plshhh

4 ulasan:

  1. Ngaaa :P mostly girl mesti ada sifat penyayang :P ahaks . tapi sensitif dari segi apa yep :P

    yeap ! kita berblogging untuk mencari kawan dalam dunia maya nie .hehe neway terima kasih kerana menjoinkan diri ke dalam contest yang tak seberapa nie :P

    just suke2 kan :P hihi

    BalasPadam
  2. sensitif dr segi semua...klu org nangis sy pon bley nangis..huhu...

    yup saje suke2..

    BalasPadam
  3. wah2,good luck ya...sekali sekali puji diri sendiri apa salahnya...

    BalasPadam
  4. huhu..puji melambung2..
    klu x puji diri sendiri sape lagi nk pujikn,..

    BalasPadam

silah tinggalkn komen2 anda..komen yg membina memberi semangat ;)